Zazu Lou Nachtlampje Uil Grijs

 

Schrijf de eerste review van dit product

Normaal: € 41,95

Special Price € 34,95

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Snel overzicht

Valt jouw kindje ook het liefst in de volle verlichting in slaap maar wil jij de kamer juist donker 's nachts? Dan is LOU dé oplossing. LOU is namelijk niet alleen een mooi vormgegeven nachtlampje, ze is ook ontzettend praktisch.


LOU heeft 2 lampjes, de ring en het uiltje, die afzonderlijk AAN en UIT te zetten zijn. Ook kunnen ze beiden gedimd kunnen worden en hebben ze een eigen timer-functie. Daarbij heeft LOU een geluidssensor, waardoor het lampje automatisch aan kan schakelen als je kindje huilt. LOU heeft dus vele mogelijkheden.

Zazu Lou Nachtlampje Uil Grijs

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

 • Zazu Lou Nachtlampje Uil Grijs
 • Zazu Lou Nachtlampje Uil
 • Zazu Lou Nachtlampje Uil
 • Zazu Lou Nachtlampje Uil

Details

Valt jouw kindje ook het liefst in de volle verlichting in slaap maar wil jij de kamer juist donker 's nachts? Dan is LOU dé oplossing. LOU is namelijk niet alleen een mooi vormgegeven nachtlampje, ze is ook ontzettend praktisch.

LOU heeft 2 lampjes, de ring en het uiltje, die afzonderlijk AAN en UIT te zetten zijn. Ook kunnen ze beiden gedimd kunnen worden en hebben ze een eigen timer-functie. Daarbij heeft LOU een geluidssensor, waardoor het lampje automatisch aan kan schakelen als je kindje huilt. LOU heeft dus vele mogelijkheden.

Lekker fel om de pyjama aan te doen, iets minder fel bij het in slaap vallen en door één of beide timers aan te zetten, in het donker gedurende de nacht. En mocht je kindje gaan huilen dat kan het uiltje automatisch oplichten, zodat je kindje ziet dat hij/zij veilig in zijn/haar eigen bedje ligt. Na 5 minuten zal het uiltje, als het weer stil is, vanzelf uitschakelen.

Het uiltje leent zich door zijn zachte verlichting ook erg goed om 's nachts aan te laten als oriëntatie lampje.

Naar bed gaan

In de felle stand, kan je nachtlampje LOU gebruiken bij het naar bed gaan gebruiken, bijvoorbeeld bij het pyjama aan doen.

In slaap vallen

Aangezien de felheid van het lampje volledig regelbaar is, kun je het lampje zo fel of zo zacht instellen voor je kindje om bij in slaap te vallen.Door het inschakelen van de timer(s) zal de RING na 30 minuten automatisch uit gaan en/of het uiltje na 60 minuten. 

Gedurende de nacht

Gedurende de nacht kan het uiltje LOU waken over je kindje. Met haar zachte licht geeft licht ze de contouren van kamer op. Indien je beide lampjes, ring en uiltje, met de timer uit hebt laten gaan, kan het uiltje bij huilen automatisch even aangaan. Je kindje kan dan zien dat ze gewoon in zijn/haar eigen bedje ligt en niet bang hoeft te zijn. Zodra het weer stil is, schakelt het uiltje dan weer automatisch uit 

Kenmerken Zazu Nachtlampje LOU

 • Zazu Lou Uil Nachtlampje
 • Ideaal bij angst voor het donker
 • Ring en uil beide met verlichting
 • Incl geluidssensor voor als je kindje snachts huilt
 • Incl timerfunctie waarbij de ring na 30 minuten uitgaat en de uil na 60 minuten
 • Felheid verlichting aan te passen
 • Geschikt vanaf 3 jaar
 • Afmetingen: 14 x 12 x 8 cm
 • Werkt met 220V adapter (bijgeleverd) of 3x AA batterijen (niet bijgeleverd, los verkrijgbaar)


Extra informatie

Artikelnummer 0799439610521
Merken Zazu
Model Nachtlampje Lou
Type Grijs
Kleur Grijs
Collectiejaar 2015
Groep Nee
Leeftijdscategorie 3 - 12 jaar
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.